ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟΜΑΤΑ & ΖΑΦΟΡΑ

Γεύσεις και χρώματα, πλεγμένα στο χέρι! Ο ελληνικός κρόκος χαρίζει το χρυσαφένιο χρώμα του στα ζυμαρικά, πλάι στο βαθύ πράσινο από το φρέσκο σπανάκι και το ζωηρό κόκκινο της τομάτας.

Καθ. Βάρος 500gr

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ & ΣΑΦΡΑΝ

Φετουτσίνι φωλιές με μελάνι σουπιάς και σαφράν. Κρόκος Κοζάνης (ΠΟΠ) και σταγόνες από το σπάνιο μελάνι σουπιάς συνδυάζονται γευστικά στις φωλιές ζυμαρικών και αναδύουν γαστριμαργικές διαδρομές στα τοπία της Ελλάδας.

Καθ. Βάρος 250gr

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Έμπνευση μας η παράδοση και οι οικογενειακές συνταγές, μαγειρεμένες με τον εκλεκτό ελληνικό ερυθρό οίνο. Προσφέρει απλόχερα στα ζυμαρικά μας το ζωηρό του χρώμα, τη σπιρτάδα του και τα γήινα αρώματα που περιέχει.

Καθ. Βάρος 250gr

ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ & ΠΑΠΡΙΚΑ

Γεύσεις και χρώματα του ελληνικού αγρού ξεπηδούν από την αγκαλιά των ζυμαρικών μας. Η πάπρικα και η μουστάρδα αναδεικνύουν υπέροχα τη σπάνια γεύση από τις δροσερές καρδιές της αγκινάρας.

Καθ. Βάρος 500gr

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ

Τα μανιτάρια, κρυμμένα μυστικά και δώρα του ελληνικού δάσους, συνδυάζονται υπέροχα με τα ζυμαρικά. Είναι νόστιμα και πλούσια σε πρωτεΐνες και η γήινη γεύση τους αναδύεται αναλλοίωτη μετά το ελαφρύ μαγείρεμα.

Καθ. Βάρος 500gr

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ

Παραδοσιακά Στριφτάρια.

Καθ. Βάρος 500gr

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ

Λίγες σταγόνες μόνο από το σπάνιο μελάνι σουπιάς αρκούν για να καλύψουν με τη γεύση και το χρώμα τους μέχρι και τον τελευταίο κόκκο σιμιγδαλιού. Κάθε σταγόνα και ένα ταξίδι στα αρώματα της θάλασσας.

Καθ. Βάρος 500gr

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φυλλαράκια κοκκινόμισχου βασιλικού και τομάτες από μικρούς καλλιεργητές γεμίζουν με τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού την καρδιά των ζυμαρικών μας και αφήνουν τη φαντασία ελεύθερη για γευστικούς συνδυασμούς.

Καθ. Βάρος 500gr

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ, ΣΚΟΡΔΟ & ΜΑΪΝΤΑΝΟ

Ταλιατέλες με σαλιγκάρια, σκόρδο και μαϊντανό. Μια κλασσική και ντελικάτη γαλλική συνταγή! Για πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε τριμμένο τυρί, να την συνδυάσετε με το προϊόν “Σάλτσα πέστο με Σαλιγκάρια” ή να ακολουθήσετε την συνταγή που αναγράφεται στην συσκευασία. Έτοιμο σε 6 λεπτά.

Καθ. βάρος: 330γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ