Πολύτιμο δώρο της ελληνικής φύσης από πλευράς ποιότητας, αρώματος και γεύσης.
Βρίσκεται στην κορυφή της Μεσογειακής Μαγειρικής. Οι Αρχαίοι Έλληνες έπιναν αφέψημα ρίγανης για να γιατρέψουν τους σπασμούς της κοιλιάς. Ο συνδυασμός της με το ελαιόλαδο προσδίδει εκείνη την χαρακτηριστική Ελληνική γεύση των παραδοσιακών συνταγών μας.
Η ρίγανη δεν προσθέτει μόνο γεύση και άρωμα στο πιάτο μας. Το εμπλουτίζει παράλληλα και με πολύτιμα διατροφικά συστατικά, τα οποία έχουμε καθημερινά ανάγκη για την αποτελεσματική ενίσχυση του οργανισμού μας.
Η υψηλή θρεπτική αξία της ρίγανης οφείλεται στο ότι έχει έντονη αντιοξειδωτική ικανότητα και μάλιστα εκτιμάται ότι εκδηλώνει 12 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από το πορτοκάλι, 30 φορές ισχυρότερη από την πατάτα και 42 φορές ισχυρότερη από το μήλο.