ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Φτιαγμένα αποκλειστικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, ζυμώνονται στο χέρι, είναι τραγανά και μυρωδάτα με υπέροχο άρωμα και γεύση αληθινών φουντουκιών. Τα Παραδοσιακά μπισκότα φουντουκιού δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 165γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ

Είναι απολαυστικά τραγανά, με ντελικάτη γεύση και εξαίσιο άρωμα. Δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 165γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Είναι διπλοφουρνιστά και τραγανά. Τα γλυκά παξιμαδάκια αμυγδάλου με την εξαιρετική τους γεύση, δεν αποτελούν τυχαία την καθημερινή, αγαπημένη συνήθεια των Κρητικών, αφού δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 185γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΑΦΙΔΩΤΑ

Φτιαγμένα αποκλειστικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη και με σταφίδα εξαιρετικής ποικιλίας, είναι ζυμωμένα στο χέρι. Είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Αποτελούν μία ιδιαίτερη γευστική συνήθεια που απαντάται κυρίως στην ανατολική Κρήτη, που είναι φημισμένη για τις γαστριμαργικές επιδόσεις.

Καθ. βάρος: 185γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ

Τα Παραδοσιακά λαδοκούλουρα σουσαμιού, φτιαγμένα αποκλειστικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, ζυμώνονται στο χέρι και εκπροσωπούν μια παραδοσιακή απόλαυση ,που απολαμβάνεται κάθε στιγμή της ημέρας. Τα Παραδοσιακά λαδοκούλουρα σουσαμιού δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 165γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ

Ευωδιαστά μπισκότα που ξεχωρίζουν γευστικά, με το άρωμα και τη γεύση του μανταρινιού να πρωταγωνιστούν. Τα Παραδοσιακά μπισκότα μανταρινιού δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 165γρ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Γεύση από ελληνικό καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ. Ζυμωμένα στο χέρι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, προικισμένα με αρώματα μυρωδάτων λεμονιών και βοτάνων από την Ελληνική φύση, αποτελούν μία εξαιρετική, γευστική απόλαυση για απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα Παραδοσιακά μπισκότα λεμονιού δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά, έχουν χαμηλή χοληστερόλη, αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Καθ. βάρος: 165γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ