ΕΞ. ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ

Οι ελαιώνες βρίσκονται στο παραθαλάσσιο χωριό Μελλίσι Κορινθίας. Η συγκομιδή γίνεται το Νοέμβριο και το ελαιόλαδο είναι ψυχρής έκθλιψης. Είναι προϊόν πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Biohellas.

Το Πατρινία Βιολογικό είναι ένα ισορροπημένο ελαιόλαδο με λεπτό και γλυκό άρωμα, με ελαφριά φρουτώδη γεύση και νότες βοτάνων. Διατίθεται σε κεραμική συσκευασία.

Χρησιμοποιήστε το σαν συνοδευτικό σε όλα σας τα πιάτα. Ιδανικό για ψάρια, σαλάτες και γλυκά.

Μόνο 1,5 επιτραπέζιο κουτάλι, 20g ελαιόλαδου την ημέρα είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών. Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων ενέκρινε τον ισχυρισμό υγείας (Κανονισμός (ΕΕ) 432/2012 της Επιτροπής) ότι οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες

 

Διαθέσιμες συκευασίες: 200ml | 600ml

Εξ. παρθένο ελαιόλαδο Πατρινία βιολογικό σε συσκευασία κατάλληλη για την καμπίνα του αεροπλάνου.

 

Διαθέσιμη συκευασία: 80ml

ΕΞ. ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΟ

Το Κορωνέικη Βιολογικό είναι ένα ελαιόλαδο με ήπια φρουτώδη γεύση και νότες πράσινου μήλου. Διατίθεται σε κεραμική συσκευασία.

Συνδιάζεται με ήπιες γεύσεις. Σαλάτες και λαχανικά, ψάρι και λευκό κρέας.

 

Διαθέσιμες συκευασίες: 200ml | 600ml

ΕΞ. ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΓΑΡΕΙΤΙΚΗ

Οι ελαιώνες βρίσκονται στο ορεινό χωριό Δέντρο Κορινθίας. Η συγκομιδή γίνεται το Νοέμβριο και το ελαιόλαδο είναι ψυχρής έκθλιψης.

Ένα ελαιόλαδο με έντονη φρουτώδη γεύση, έντονη επίγευση και εξωτικές νότες φρούτων.

Συνδυάστε με έντονες γεύσεις, σαλάτες, κόκκινο κρέας, ψητά λαχανικά, ιδανικά για μπάρμπεκιου και μαρινάδες.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλία Μεγαρείτικη της Ladolea είναι το πιο αντιοξειδωτικό ελαιόλαδο αυτής της ποικιλίας που παράγεται στην Ελλάδα και ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά ελαιόλαδα στον κόσμο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το ελαιόλαδο ποικιλία Μεγαρείτικη δείχνει πολύ υψηλότερο από τα επίπεδα μέσης τιμής της ελαιοκανθάλης και της ελαιακίνης που παρουσιάζουν σημαντική βιολογική δραστηριότητα και έχουν συσχετιστεί με αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, καρδιοπροστατευτική και νευροπροστατευτική δράση.

 

Διαθέσιμες συκευασίες: 200ml | 600ml

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ