Όμορφα φτιαγμένο ροζέ κρασί Προβηγκίας από τη Νότια Αφρική.
Παράγεται με τη χρήση σταφυλιών που συγκομίζονται από αμπελώνες που καλλιεργούνται σε ξηρά γη σε πλαγιές με νοτιοδυτικό προσανατολισμό για το δροσερό αεράκι και το κρύο ρεύμα Benguela. Βαθιά εδάφη από αποσυντεθειμένο γρανίτη, πλούσια σε άργιλο, με καλή στράγγιση.
Με ζύμωση 14 ημερών στους 14-15°C, τα σταφύλια και ο χυμός χειρίζονται αναγωγικά για να αποφευχθεί η οξείδωση και να κλειδωθεί η φρουτώδες γευση. Το κρασί αφήνεται για 2 μήνες για να προσθέσει πολυπλοκότητα και αφαιρείται από την αλκοόλη μέσω μιας τεχνολογίας ήπιας περιστροφής κώνου. Αυτό γίνεται υπό κενό και σε χαμηλή θερμοκρασία για να διασφαλιστεί ότι το κρασί διατηρεί το διακριτικό σώμα, το χρώμα και τη γεύση του.
Φιάλη: 750ml
Αλκοολικοί βαθμοί κρασιού: <0,5% ABV