ΝΕΜΕΑ | ΚΤΗΜΑ ΛΑΝΤΙΔΗ
Κλασσική ερυθρά μέθοδος οινοποίησης με εκχυλίσεις 8 ημερών. Το ασβεστοαργυλούχο χώμα που κυριαρχεί δίνει ένα μούστο με εξαιρετικό βαθμό και χρώμα που είναι και η βάση της Νεμέας Λαντίδη. Με την προσεκτική συγκομιδή των σταφυλιών και από τις υπόλοιπες περιοχές της Νεμέας (Κούτσι, Αρχαία Νεμέα και Αηδόνια), επιτυγχάνεται η ολοκλήρωση των χαρακτηριστικών εκείνων που θα δώσουν στη Νεμέα Λαντίδη την αυθεντική της μορφή.
Αρωματικά κυριαρχούν μπαχαρικά όπως: κανέλα, γαρίφαλο, πιπέρι, γλυκόριζα, ενώ γευστικά θα συναντήσει κανείς νότες πυρηνόκαρπων φρούτων όπως: κεράσι και δαμάσκηνο αποξηραμένο.
Η Νεμέα Λαντίδη “ξεκουράστηκε” ακριβώς 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Allier της Γαλλίας και του Καυκάσου της Ρωσίας. Κρασί που επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκες κάβας μέχρι και έξι χρόνια.
Τύπος: Ξηρός
Χρώμα Οίνου: Ερυθρός
Ποικιλίες σταφυλιού: Αγιωργίτικο
Αλκοολικοί βαθμοί κρασιού: 13%
Φιάλη: 750ml
Εσοδείας: 2018