ΜΠΑΡΑ ΜΕΛΙΟΥ | ΒΡΩΜΗ & ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Χάρτινη συσκευασία που περιλαμβάνει και υγρό μαντηλάκι Φίλεμα. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα. Ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βάση το μέλι. Η βρώμη και η σταφίδα αποτελούν ασπίδα προστασίας του οργανισμού, έχοντας πολλές ευεργετικές ιδιότητες, ενώ η γεύση ικανοποιεί κάθε «απαιτητικό» ουρανίσκο. Συστατικά: Μέλι 35%, Νιφάδες βρώμης 22%, Σουσάμι 18%, Σταφίδες 15%, Ηλιόσποροι 10%, Κανέλα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 30γρ

ΜΠΑΡΑ ΜΕΛΙΟΥ | ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Χάρτινη συσκευασία που περιλαμβάνει και υγρό μαντηλάκι Φίλεμα. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα. Ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βάση το μέλι. Τραγανό αμύγδαλο με ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες και έντονο άρωμα πορτοκαλιού που δημιουργούν «έκρηξη απόλαυσης».

Συστατικά: Σουσάμι 47%, Μέλι 40%, Αμύγδαλα 12%, Φλούδα πορτοκάλι 1%, Λεμόνι, Κανέλα, Μοσχοκάρυδο.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 30γρ

ΜΠΑΡΑ ΜΕΛΙΟΥ | ΣΥΚΟ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Χάρτινη συσκευασία που περιλαμβάνει και υγρό μαντηλάκι Φίλεμα. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα.Ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βάση το μέλι. Η ιδιαιτερότητα των σύκων όσον αφορά τη διατροφική τους αξία, είναι η πλούσια περιεκτικότητα τους σε ασβέστιο και το τραγανό αμύγδαλο, πέρα από την πλούσια γεύση, περιέχει πλήθος ευεργετικών στοιχείων. Ο συνδυασμός αποτελεί την «επιτομή» της γεύσης.

Συστατικά: Μέλι 30%, Σύκο 30%, Σουσάμι 26%, Αμύγδαλο 14%, Κανέλα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 30γρ

ΜΠΑΡΑ ΜΕΛΙΟΥ | ΓΚΟΤΖΙΜΠΕΡΙ & ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ

Χάρτινη συσκευασία που περιλαμβάνει και υγρό μαντηλάκι Φίλεμα. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα. Ελληνική παραδοσιακή συνταγή με βάση το μέλι. Δικαίως τα αναφέρουν και ως «μούρο της ευτυχίας» και «κόκκινο θησαυρό», για την επίδρασή τους στην υγεία και τη μακροζωία. Ο συνδυασμός της γεύσης «αφοπλίζει» κάθε ουρανίσκο.

Συστατικά: Μέλι 40%, Σουσάμι 39%, Κράνμπερι 14% (κράνμπερι, χυμός ανανά, ηλιέλαιο), Γκότζι μπέρι 7%, Κανέλα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 30γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ