Μαύρη σοκολάτα με ελληνικά φιστίκια
Ο συνδυασμός της μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς είναι κλασσικός. Τα ελληνικά κελυφωτά φιστίκια, όμως, έχουν ένα ιδιαίτερο οργανοληπτικό προφίλ και δίνουν στο άλειμμά μας μία εκλεπτυσμένη, λιγότερο έντονη και πιο αρωματική essence. Κεράστε το επάνω σε flatbread.
Συστατικά: Zάχαρη, Φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο ηλιέλαιο, σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), Βούτυρο κακάο, Αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη 22%, Φιστίκι Αιγίνης 10%, Άμυλο αραβοσίτου, λεκιθίνη σόγιας
Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς ή κέλυφος ξηρών καρπών
Διατροφικά Στοιχεία (100g): Ενέργεια 591kcal, Λιπαρά 40,6g, από τα οποία κορεσμένα 8,2g, Υδατάνθρακες 49,9g, από τα οποία σάκχαρα 49g, Πρωτεΐνες 6,4g, Αλάτι 0,25g.
Καθ. Βάρος: 220g
Ταχίνι με ελληνικά φιστίκια
Η μαλακή υφή και η πλούσια γεύση του ταχινιού δένει απόλυτα με το γευστικό χαρακτήρα των ελληνικών κελυφωτών φιστικιών. Δύο ελληνικά superfoods μέσα σε ένα απολαυστικό και θρεπτικό άλειμμα. Ένα εξαιρετικό γλυκό κέρασμα ως dip.
Συστατικά: Ταχίνι (πάστα σουσαμιού) 65%, φιστίκι Αιγίνης 20%, μέλι, πετιμέζι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς ή κέλυφος ξηρών καρπών
Διατροφικά Στοιχεία (100g): Ενέργεια 618kcal, Λιπαρά 51.3g, από τα οποία κορεσμένα 7.8g, Υδατάνθρακες 16.6g, από τα οποία σάκχαρα 9.8g, Πρωτεΐνες 17.6g, Αλάτι 0,2g.
Καθ. Βάρος: 220g