ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Τα βραχιόλια μπορούν να συμπληρώσουν ένα εταιρικό δώρο ή να δοθούν μόνα τους ως:

  • giveaway σε event, συνέδριο, incentive group, εκθέση, γάμο & βάπτιση
  • welcome gift για ξενοδοχεία & εταιρείες yachting
  • thank you gift για καταστήματα

Δυνατότητα τοποθέτησης των βραχιολιών σε custom καρτελάκι με το λογότυπο της εταιρείας σας.

Ζητήστε την παρουσίασή μας με τα βραχιόλια και τιμές τους εδώ

EVIL EYE

Προτάσεις με βραχιόλια με διάφορα στυλ ματιών που ταιριάζουν σε κάθε μορφής εταιρικό δώρο είτε προσφερθεί σε Έλληνες είτε σε επισκέπτες της χώρας μας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

‘Φόρα μια χάντρα, έχε πάνω σου ένα ματάκι για να αποφύγεις το… κακό το μάτι΄

Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε ένα κόσμο όπου ακατανόητα και τρομακτικά πράγματα συνέβαιναν γύρω τους και γι αυτό ένιωθαν πως είχαν την ανάγκη κάποιου φυλαχτού που θα τους προστάτευε από άγνωστους κινδύνους.

Το «κακό μάτι» , δηλ. η αρνητική ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει κάποιος σε κάποιον άλλο, εδώ και τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια θεωρείται πως ήταν ένας από τους κινδύνους που συνιστούσαν προστασία με ειδικό φυλαχτό.

Αυτό το φυλαχτό, το ότι είναι σε μορφή ματιού, λέγεται πως είναι λόγω του ότι στην περιοχή του Αιγαίου, καθώς και σε άλλες περιοχές όπου δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι με μάτια ανοικτού χρώματος, θεωρείτο  ότι τα ανοιχτόχρωμα μάτια μπορούσαν να «ματιάσουν» ευκολότερα. Έτσι λοιπόν, τα φυλαχτά που έχουν την ικανότητα να προστατεύουν από το μάτι, έχουν την μορφή μπλε ματιών.

Στην σημερινή εποχή, τα μάτια τα χρησιμοποιούμε σε ποικίλες μορφές (βραχιόλια, κρεμαστά, διακοσμητικά κτλ) και είναι ένα σύμβολο καλής τύχης, αγάπης, υγείας, θετικότητας και δύναμης.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Προτάσεις που αντιπροσωπεύουν μία από τις πιο αγαπημένες & φημισμένες εποχές της χώρας μας.
Βραχιόλια με καραβάκι, ψαράκι, κοχύλι, βότσαλο και fun προτάσεις όπως γυαλιά και ανανάδες.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ

Πρωτότυπα σχέδια που αποσκοπούν να αποτυπώσουν με αναμνηστική διάθεση χαρακτηριστικές εικόνες στους επισκέπτες της χώρας μας.
Βραχιόλια με καλλιτεχνικά παραδοσιακά μοτίβα: τσαρούχι, γαϊδουράκι, πελεκάνος, ελιά & σεμεδάκι.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ

Μίνιμαλ γεωμετρικά σχέδια για κάθε περίσταση ανάλογης αισθητικής, όπως  «οι 4 αρετές της ψυχής» ένα σχέδιο εμπνευσμένο %