Ελληνικά Δώρα

Στη Naturally Greek, θα βρείτε μια εξαιρετική πρόταση ελληνικών προϊόντων σε μορφή δώρου, τόσο για εταιρείες όσο και γάμους/βαφτίσια, συνέδρια, εκδηλώσεις καθώς και ταξιδιωτικά γραφεία.

Επιπλέον, σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι οι ειδικές παραγγελίες με εταιρικά λογότυπα και custom made προτάσεις, προσαρμοσμένα στις ανάγκες, το ύφος και την εκάστοτε ενέργεια που θέλουν να εξυπηρετήσουν, με τα δώρα μας, οι εταιρείες που μας επιλέγουν.

Τέλος, η αισθητική είναι βασικό συστατικό της δουλειάς μας καθώς θεωρούμε ότι ένα δώρο πρέπει να σε κερδίσει από το περιτύλιγμα, ασχέτως από το θησαυρό που μπορεί να κρύβει μέσα του.

 

 

Η ιδέα

H ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα μιλούσε στην καρδιά όλων, τιμώντας το φυσικό πλούτο της Ελλάδας και προβάλλοντας με επιτυχία τις αξίες που κρύβει αυτός ο θησαυρός.

Θελήσαμε η Naturally Greek να έχει μια ιστορία να πει και μια μοναδική «εμπειρία» να προσφέρει. Έτσι δημιουργήσαμε μια συλλογή, από εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και ελκυστικές συσκευασίες, ειδικά διαμορφωμένη για να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου.

 

Στην πράξη

Ύστερα από πολλά ταξίδια στην Ελλάδα, πολλές γνωριμίες και περιηγήσεις, ανακαλύψαμε γεύσεις και αρώματα, τόσο αυθεντικά και φυσικά, που οι άνθρωποι της πόλης σχεδόν δεν ξέρουν ότι υπάρχουν πια.

Θέλοντας να σας προτείνουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε τόπος, επιλέξαμε τα πιο εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης, για τα οποία εγγυόμαστε ως Naturally Greek ότι θα σας κερδίσουν τόσο για τη γεύση τους όσο και για την ποιότητά τους. Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλές επιλογές σε τρόφιμα, ποτά και ηδύποτα καθώς και σουβενίρ ή φυσικά καλλυντικά, όλα αντιπροσωπευτικά της ελληνικής προέλευσής τους.

Το κίνητρο

Προερχόμενοι από τον τουριστικό χώρο, βρισκόμασταν σε στενή επαφή με ξένους, έχοντας έτσι συχνά την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τους τον ενθουσιασμό τους προς τα Ελληνικά προϊόντα.

Αντιλαμβανόμενοι την εκτίμηση που υπάρχει για τα προϊόντα ελληνικής παραγωγής μας, θελήσαμε να δημιουργήσουμε άλλη μία ευκαιρία, ώστε αυτός ο πλούτος να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποτελέσει ένα πολύτιμο δώρο, που θα μας έκανε να νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για την ποιότητα που προσφέρει η χώρα μας.

 

Το όραμα

Η Naturally Greek δεν φιλοδοξεί να είναι απλά μια εταιρία που αμπαλάρει την παράδοση. Σκοπός της είναι να αποτελέσει την απόλυτη εγγύηση ποιότητας και το σύμβολό της να γίνει συνώνυμο της αυθεντικότητας.

Το όραμά μας είναι η Naturally Greek να παραμείνει ως όνομα, άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε μορφής ελληνικό δώρο που προορίζεται είτε για την Ελλάδα είτε για το εξωτερικό.