ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
Γλυκά που παράγονται από ελληνικά φρέσκα φρούτα, αξιοποιώντας παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας. Χρησιμοποιούνται σε γιορτές, γάμους, αλλά και στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική δίνοντας ένταση στις γεύσεις.
Χιώτικο Μανταρίνι Φλούδα Γλυκό Κουταλιού
Το Χιώτικο Μανταρίνι, το ξεχωριστό αυτό φρούτο, που καλλιεργείται στον Κάμπο της Χίου, δίνει στο γλυκό κουταλιού άλλη διάσταση. Η φλούδα του Χιώτικου Μανταρινιού με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα καθιστά το γλυκό αυτό ιδανικό κέρασμα, ενώ συνδυάζεται άριστα με γιαούρτι, παγωτό ή σαν επικάλυψη σε κέικ. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
Περγαμόντο Γλυκό Κουταλιού
Ένα χειμερινό φρούτο που δεν τρώγεται ωμό καθώς είναι αρκετά πικρό. Μια γλυκιά εκδοχή του – με περγαμόντο από τη Χίο – σε γλυκό του κουταλιού με ιδιαίτερη γεύση και ισορροπημένη οξύτητα. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
Λεμόνι Γλυκό Κουταλιού
Το νέο γλυκό του κουταλιού λεμόνι είναι κομμένο σε λεπτές φλούδες και προσφέρει μια ισορροπημένη γλυκύτητα. Η παραδοσιακή συνταγή και τα φρούτα από χωριά στη βόρεια Χίου αναδεικνύουν το πλούσιο άρωμα και την αυθεντική γεύση των φρούτων. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 1300g (45.8oz), 250g (8.8oz)
Κυδώνι Γλυκό Κουταλιού
Το κυδώνι είναι ένα φθινοπωρινό φρούτο που συνήθως δεν καταναλώνεται ωμό. Όταν γίνεται γλυκό του κουταλιού είναι ιδανικός συνδυασμός για το γιαούρτι.
Το κυδώνι είναι ένα φθινοπωρινό φρούτο που συνήθως δεν καταναλώνεται ωμό. Όταν γίνεται γλυκό του κουταλιού είναι ιδανικός συνδυασμός για το γιαούρτι.
Τριαντάφυλλο Γλυκό Κουταλιού
Το γλυκό τριαντάφυλλο προέρχεται από μια ιδιαίτερη ποικιλία τριαντάφυλλων της Χίου που παράγονται στο Άγιο Γεώργιο Συκούση και ονομάζονται μαγιάτικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ευπαθής πρώτη ύλη και οι παραγωγοί έχουν στη διάθεσή τους πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τη συγκομιδή της. Τα τριαντάφυλλα αυτά δίνουν βελούδινη αίσθηση και εκλεπτυσμένο άρωμα στο γλυκό κουταλιού. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
Το γλυκό τριαντάφυλλο προέρχεται από μια ιδιαίτερη ποικιλία τριαντάφυλλων της Χίου που παράγονται στο Άγιο Γεώργιο Συκούση και ονομάζονται μαγιάτικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ευπαθής πρώτη ύλη και οι παραγωγοί έχουν στη διάθεσή τους πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τη συγκομιδή της. Τα τριαντάφυλλα αυτά δίνουν βελούδινη αίσθηση και εκλεπτυσμένο άρωμα στο γλυκό κουταλιού. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
Συκαλάκι Γλυκό Κουταλιού με Μοσχοκάρφι
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γλυκό του κουταλιού. Παρασκευάζεται από άγουρα σύκα και σε συνδυασμό με το μοσχοκάρφι αφήνει στο ουρανίσκο μια φίνα γεύση. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 250g (8.8oz)
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γλυκό του κουταλιού. Παρασκευάζεται από άγουρα σύκα και σε συνδυασμό με το μοσχοκάρφι αφήνει στο ουρανίσκο μια φίνα γεύση. Διαθέσιμο σε συσκευασίες: 250g (8.8oz)
Βύσσινο Γλυκό Κουταλιού
Στο γλυκό αυτό θα συναντήσετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας. Γευτείτε το με γιαούρτι ή χρησιμοποιήστε το σε κέικ και γλυκές παρασκευές. Διαθέσιμο σε συσκευασίες
1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
1300g (45.8oz), 380g (13.4oz), 250g (8.8oz), 125g (4.4oz)
Σταφύλι Γλυκό Κουταλιού
Μια Φθινοπωρινή γεύση που αξίζει να βρίσκεται στην κουζίνα σας και να συνοδεύει τα πρωινά σας. Διαθέσιμο σε συσκευασίες 250g (8.8oz)
Φιστίκι Γλυκό Κουταλιού
Οι καρποί του άγουρου Χιώτικου φιστικιού αποτελούν την πρώτη ύλη για αυτό το τραγανό και ιδιαίτερα γευστικό γλυκό. Κατά τη διαδικασία παραγωγής ο καρπός τρυπιέται με το χέρι ώστε να εισχωρήσει το σιρόπι και στο εσωτερικό. Ο απόλυτος συνδυασμός με το γιαούρτι. Διαθέσιμο σε συσκευασίες 250g (8.8oz)