ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Φυστικοβούτυρο από την Χίo. Ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα, χωρίς ζάχαρη, αλάτι και συντηρητικά. Σκέτο με το κουτάλι, ως άλειμμα στο ψωμί ή σε φρυγανιά, είναι δίχως αμφιβολία ένα προϊόν που θα χαρίσει στο πρωινό σας γεύμα απόλαυση, υγεία και ενέργεια, ενώ επίσης μπορείτε να το εντάξετε και στη ζαχαροπλαστική σας!

Τo φυστικοβούτυρο αποτελεί μία πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Επιπλέον τα ακόρεστα λιπαρά που περιέχει έρευνες τα έχουν συνδέσει με ευεργετικά ιδιότητες για το καρδιαγγειακό σύστημα, τη μείωση του σπλαχνικού λίπους και της χοληστερόλης καθιστώντας το κατάλληλο για τη μείωση του σωματικού βάρους.

 

Διαθέσιμες συσκευασίες καθ. βάρους:

100γρ ✈ | 200γρ | 300γρ

ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ

Φυστικοβούτυρο με ακατέργαστο κακάο & θαλασσινό αλάτι κι ελληνικό φιστίκι.

Αποτελεί καθαρή πηγή ενέργειας και φυτικής πρωτεΐνης, για όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει υψηλή θρεπτική αξία κι είναι πλούσιο σε Ω3 λιπαρά. Είναι ιδανικό άλειμμα γι’ αρτοσκευάσματα ενώ μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε σνακ ή μπάρες.

Δε περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή φοινικέλαιο

Καθ. Βάρος 300gr

ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ

Το βούτυρο φιστικιού είναι ένα φυσικό προϊόν από 100% φιστίκια ελληνικής παραγωγής. Αν επιθυμείτε να γευόσαστε ατόφια τη γεύση του φιστικιού αραχίδα τότε αυτό το προϊόν είναι η καλύτερη έκφρασή του. Σκέτο με το κουτάλι, ως άλειμμα στο ψωμί ή σε φρυγανιά, είναι δίχως αμφιβολία ένα προϊόν που θα χαρίσει στο πρωινό σας γεύμα απόλαυση, υγεία και ενέργεια, ενώ επίσης πολύ ευχαρίστως μπορείτε να το εντάξετε και στη ζαχαροπλαστική σας!

Το προϊόν έχει βραβευθεί στο Great Taste Awards.

Συστατικά: Πολτός Ελληνικού φιστικιού (100%)

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 300γρ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ

Το βούτυρο φιστικιού με κομμάτια φιστικιού είναι ένα φυσικό προϊόν με φιστίκια ελληνικής παραγωγής. Αν είστε λάτρης του κριτσανιστού στοιχείου και θέλετε να νιώθετε την πλημμύρα της νοστιμιάς του φιστικοβούτυρου μαζί με τα ψιλοκομμένα κομματάκια της από το φιστίκι να φέρνουν σε έκσταση τον ουρανίσκο σας τότε τι καλύτερο από το να παραδοθείτε ολότελα στη νοστιμιά του συγκεκριμένου προϊόντος.

Το προϊόν έχει βραβευτεί στο International Taste & Quality Institute 2016.

Συστατικά: Πολτός Ελληνικού φιστικιού (90%), τεµαχίδια ψημένου φιστικιού (10%).

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 300γρ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ

Η πραλίνα φιστικιού είναι μια υγιεινή πραλίνα χωρίς trans λιπαρά. Η άψογη ισορροπία στη γεύση του επιτρέπει την αίσθηση της γεύσης του φιστικιού χωρίς να επισκιάζεται διόλου από αυτή της πραλίνας. Αποτέλεσμα; Ένας πειρασμός άξιος κατανάλωσης. Και φυσικά κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη ζαχαροπλαστική σας ειδικά σε κρέπες.

Συστατικά: Πολτός Ελληνικού φιστικιού (75%), ζάχαρη, κακάο (6%), λίπος καρύδας, αρωματικές ύλες, µπαχαρικά, αλάτι.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς.

Καθ. βάρος: 300γρ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙ

Το φυστικοβούτυρο με μέλι είναι ένα προϊόν ανάμειξης βουτύρου φιστικιού με ελληνικό ανθόμελο. Πράγματι, η γλύκα του μελιού σμίγει εξαίσια με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του βουτύρου της αραχίδας και μαζί βάζουν στοίχημα να ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας.

Το προϊόν είναι βραβευμένο στο Great Taste Awards.

Συστατικά: Πολτός Ελληνικού φιστικιού (93%), µέλι ανθέων (7%).

Καθ. βάρος: 300γρ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Ένα καινούργιο προϊόν φυστικοβούτυρο καραμέλα. Είναι εξαιρετικό προϊόν που βγάζει τα αρώματα της καραμέλας.

Συστατικά: Πολτός ελληνικού φιστικιού (70%), υδρογωνομένο φοινικέλαιο, ζάχαρη, καραμέλα (3%), κομμάτια ψημένου ελληνικού φιστικιού (2%), αρωματικές ύλες, αλάτι.

Καθ. βάρος: 300γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ