Στη Naturally Greek τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας εποχή κι όπως κάθε χρόνο η συλλογή μας εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσες γιορτινές επιλογές που εκφράζουν το ζεστό και χαρμόσυνο κλίμα των ημερών αυτών. Κουλουράκια βουτύρου (butterscotch), γλυκές λιχουδιές (stick για ζεστή σοκολάτα, μπάρες σοκολάτας, καραμελωμένο ποπκόρν) παραδοσιακά γλυκά (κουραμπιέδες, μελομακάρονα) αρωματικά ροφήματα, mix για ζεστό κρασί είναι μερικές από τις προτάσεις μας για να ενεργοποιήσουμε τη χριστουγεννιάτικη σας διάθεση. Σε συνδυασμό με τη βασική μας συλλογή προϊόντων αλλά και διάφορα χριστουγεννιάτικα giveaways (γούρια, στολίδια, σουβέρ) στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε να σχεδιάσετε ένα αξιομνημόνευτο δώρο για εκείνους που επιθυμείτε να τιμήσετε.

Ένα δώρο είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσει με το πρώτο βλέμμα που θα του αποθέσει ο παραλήπτης. Για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο οι προσδοκίες είναι πολύ μεγαλύτερες φυσικά! Πουγκιά διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα στολίδια κι υπέροχες κορδέλες, με εκτύπωση και μαγνητικό κλείσιμο, κουτιά με γιορτινές εκτυπώσεις, καλάθια, καφάσια ή ξύλινα κουτιά είναι μερικές από τις συσκευασίες μας για να πρωτοτυπήσετε! Σε όλες οι συσκευασίες υπάρχει η δυνατότητα να βάλετε το δικό σας λογότυπο ή μήνυμα.

Ιδανική συνοδεία για ένα εορταστικό δώρο είναι κάποιο ελληνικό κρασί η ηδύποτο από τη συλλογή μας. Τα κρασιά που προτείνουμε είναι από αγαπημένους και καταξιωμένους παραγωγούς και στον κατάλογο μας υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις παραδοσιακών αποσταγμάτων και λικέρ ανά την Ελλάδα όπως απλό και παλαιωμένο τσίπουρο, ούζο, λικέρ μαστίχας, κανέλας, βοτάνων κ.α.

Eπισκεφθείτε το B2B μας για να δείτε προτάσεις δώρων με τις τιμές τους ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας φτιάξουμε customized προτάσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας!