ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

Γεύση με ιστορία. Το αυγοτάραχο αποτελούσε εκλεκτή λιχουδιά από την εποχή των Φαραώ, ενώ αποτελούσε ουσιαστική και σημαντική διατροφή στο διαιτολόγιο των Αρχαίων Ελλήνων. Η αξία του ήταν επίσης γνωστή στα Βυζαντινά χρόνια, ενώ σήμερα έχει καταλάβει εξέχουσα θέση ανάμεσα στα γαστρονομικά προϊόντα.

Τι είναι;

Λιχουδιά από φυσικά αποξηραμένο και μορφοποιημένο αυγό κεφάλου, φυσικό, χωρίς συντηρητικά, με υψηλή διατροφική αξία και ευχάριστη μακρότατη επίγευση.

Τι κάνει το παραδοσιακό αυγοτάραχο Τrikalinos τόσο ξεχωριστό;

  • Παράγεται αποκλειστικά από αυγά Κέφαλου, τα οποία αναγνωρίζονται ως η καλύτερη α’ ύλη για την παρασκευή αυγοτάραχου.

 

  • Η διαδικασία παρασκευής διασφαλίζει την εξισορρόπηση αλατίσματος και διαδικασίας ξήρανσης, ώστε να διατηρείται υψηλή υγρασία και χαμηλότερο επίπεδο νατρίου στο τελικό προϊόν.

 

  • Περιβάλλεται με φυσικό κερί μέλισσας, το οποίο διατηρεί επαρκώς το προϊόν και την ιδιαίτερη γεύση του σε όλη τη διάρκεια ζωής του, παρά το χαμηλό επίπεδο αλατότητας.

 

Καθ. Βάρος: ≈ 250γρ

ΤΡΙΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ

Αφυδατωμένο, τριμμένο αυγοτάραχο. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, με διατροφική αξία κι ευχάριστη μακρότατη επίγευση.

Τι κάνει το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα τόσο ξεχωριστό;

Το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα παράγεται αποκλειστικά από αυγά κεφάλου, τα οποία αναγνωρίζονται ως η καλύτερη α΄ύλη για την παραγωγή αυγοτάραχου.

Απολαύστε

Χρησιμοποιήστε το σαν «αλατοπίπερο» (μόνο μια πρέζα) πριν το σερβίρισμα: ενισχύει το άρωμα του βραστού και ψητού ψαριού και το μετατρέπει σε ένα πιάτο επάξιο των αστέρων Michelin. Ακόμη κι ένα απλό ριζότο θαλασσινών ή λαχανικών απογειώνεται, τόσο στη γεύση, όσο και στην παρουσίασή του με το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα.

Καθ. Βάρος: 50γρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ