ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
Γεύση με ιστορία. Το αυγοτάραχο αποτελούσε εκλεκτή λιχουδιά από την εποχή των Φαραώ, ενώ αποτελούσε ουσιαστική και σημαντική διατροφή στο διαιτολόγιο των Αρχαίων Ελλήνων. Η αξία του ήταν επίσης γνωστή στα Βυζαντινά χρόνια, ενώ σήμερα έχει καταλάβει εξέχουσα θέση ανάμεσα στα γαστρονομικά προϊόντα.
Τι είναι;
Λιχουδιά από φυσικά αποξηραμένο και μορφοποιημένο αυγό κεφάλου, φυσικό, χωρίς συντηρητικά, με υψηλή διατροφική αξία και ευχάριστη μακρότατη επίγευση.
Τι κάνει το παραδοσιακό αυγοτάραχο Τrikalinos τόσο ξεχωριστό;
- Παράγεται αποκλειστικά από αυγά Κέφαλου, τα οποία αναγνωρίζονται ως η καλύτερη α’ ύλη για την παρασκευή αυγοτάραχου.
- Η διαδικασία παρασκευής διασφαλίζει την εξισορρόπηση αλατίσματος και διαδικασίας ξήρανσης, ώστε να διατηρείται υψηλή υγρασία και χαμηλότερο επίπεδο νατρίου στο τελικό προϊόν.
- Περιβάλλεται με φυσικό κερί μέλισσας, το οποίο διατηρεί επαρκώς το προϊόν και την ιδιαίτερη γεύση του σε όλη τη διάρκεια ζωής του, παρά το χαμηλό επίπεδο αλατότητας.
Καθ. Βάρος: ≈ 250γρ
ΤΡΙΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ
Αφυδατωμένο, τριμμένο αυγοτάραχο. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, με διατροφική αξία κι ευχάριστη μακρότατη επίγευση.
Τι κάνει το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα τόσο ξεχωριστό;
Το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα παράγεται αποκλειστικά από αυγά κεφάλου, τα οποία αναγνωρίζονται ως η καλύτερη α΄ύλη για την παραγωγή αυγοτάραχου.
Απολαύστε
Χρησιμοποιήστε το σαν «αλατοπίπερο» (μόνο μια πρέζα) πριν το σερβίρισμα: ενισχύει το άρωμα του βραστού και ψητού ψαριού και το μετατρέπει σε ένα πιάτο επάξιο των αστέρων Michelin. Ακόμη κι ένα απλό ριζότο θαλασσινών ή λαχανικών απογειώνεται, τόσο στη γεύση, όσο και στην παρουσίασή του με το Trikalinos Αυγοτάραχο Τρίμμα.
Καθ. Βάρος: 50γρ