Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
Πατέ ελιάς 100γρ

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα με την στενή της μεριά μπροστά μας.
Απλώνουμε στη μισή σφολιάτα το πατέ ελιάς ομοιόμορφα.
Διπλώνουμε με το υπόλοιπο μισό φύλλο και ενώνουμε καλά.
Με το ροδάκι που κόβουμε την πίτσα κόβουμε
στενές λωρίδες γύρω στο 1 εκατοστό (βγαίνουν 12 κομμάτια).
Ενώνουμε καλά την άκρη.

Στρίβουμε την κάθε λωρίδα (καθώς την σηκώνουμε την στρίβουμε με τα χέρια μας στον αέρα προσεκτικά και την τοποθετούμε στο ταψί)

Ντύνουμε τον πάτο του ταψιού με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν.

Καλή απόλαυση!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ