Προτάσεις με βραχιόλια που μπορούν να δοθούν ως εταιρικό δώρο, giveaway σε event, welcome gift σε incentive group ή σε ξενοδοχείο.

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Το βραχιόλι καραβάκι είναι κατάλληλο δώρο για Yachting εταιρίες, για ξενοδοχεία και για εταιρικό δώρο σε ξένους πελάτες. Μπορεί επίσης να συμπληρώσει κάποιο πακέτο δώρου.

Πρόταση: Τσάντα με βραχιόλι καραβάκι unisex, καπέλο, shower gel μπλε Ocean Bliss, Ανθός αλατιού, πετσέτα θαλάσσης .Ένα ζεστό καλωσόρισμα στο αξέχαστο Ελληνικό καλοκαίρι.

Τα βραχιόλια μαίανδρος κι ελιά είναι  κατάλληλο δώρο για incentive group. Τοποθετώντας το logo της εταιρίας σε μια καρτέλα με την αντίστοιχη ιστορία γίνεται μια πολιτιστική υποδοχή.

EVIL EYE

Τα βραχιόλια μάτια μπορούν να δοθούν ως εταιρικό δώρο κάθε μορφής, σε Έλληνες και ξένους ή να συμπληρώσουν κάποιο πακέτο δώρου.

Πρόταση: Πουγκί μπλε-άσπρο Deep Blue Greece με βραχιόλι plexiglass μάτι, βραχιόλι κορδόνι με μάτια, Κουλουράκια λαδιού, Μέλι θυμαρίσιο, τσάι του βουνού και σουβέρ Deep Blue Greece.

Μια μικρή γεύση από Ελλάδα και παράλληλα σουβενίρ που χρησιμοποιούνται.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

‘Φόρα μια χάντρα, έχε πάνω σου ένα ματάκι για να αποφύγεις το… κακό το μάτι΄

Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε ένα κόσμο όπου ακατανόητα και τρομακτικά πράγματα συνέβαιναν γύρω τους και γι αυτό ένιωθαν πως είχαν την ανάγκη κάποιου φυλαχτού που θα τους προστάτευε από άγνωστους κινδύνους.

Το «κακό μάτι» , δηλ. η αρνητική ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει κάποιος σε κάποιον άλλο, εδώ και τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια θεωρείται πως ήταν ένας από τους κινδύνους που συνιστούσαν προστασία με ειδικό φυλαχτό.

Αυτό το φυλαχτό, το ότι είναι σε μορφή ματιού, λέγεται πως είναι λόγω του ότι στην περιοχή του Αιγαίου, καθώς και σε άλλες περιοχές όπου δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι με μάτια ανοικτού χρώματος, θεωρείτο  ότι τα ανοιχτόχρωμα μάτια μπορούσαν να «ματιάσουν» ευκολότερα. Έτσι λοιπόν, τα φυλαχτά που έχουν την ικανότητα να προστατεύουν από το μάτι, έχουν την μορφή μπλε ματιών.

Στην σημερινή εποχή, τα μάτια τα χρησιμοποιούμε σε ποικίλες μορφές (βραχιόλια, κρεμαστά, διακοσμητικά κτλ) και είναι ένα σύμβολο καλής τύχης, αγάπης, υγείας, θετικότητας και δύναμης.

ΓΟΥΡΙΑ

Τα γούρια δίνονται ως εταιρικό δώρο ή συμπληρώνουν τα δώρα Χριστουγέννων από Νοέμβριο μέχρι Ιανουάριο.

Ζητήστε την παρουσίαση μας με προτάσεις δώρου και τιμές εδώ