Βιβλία όπως:

Greek Philosophy
Γλώσσα: Αγγλικά – Αρχαία Ελληνικά
Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να προσφέρει στον αναγνώστη μικρά, αλλά μεστά νοήματος δείγματα της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας, η οποία αποτέλεσε το θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού. Αυτή η σύντομη ανθολογία μπορεί να εμπνεύσει τους ενδιαφερόμενους αναγνώστες να αγαπήσουν την αναζήτηση περισσότερης γνώσης και σοφίας, το οποίο είναι άλλωστε και το πραγματικό νόημα της λέξης φιλοσοφία.

Greek Proverbs
Γλώσσα: Αρχαία – Νέα Ελληνικά -Αγγλικά
Αντιμέτωποι με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, την αγάπη και την τύχη, οι αρχαίοι Έλληνες κατάφεραν να δημιουργήσουν εύστοχες παροιμίες. Αποτελεί το τέλειο δώρο για όλους τους λάτρεις της Αρχαίας Ελλάδας η οποία αποτέλεσε αστείρευτη πηγή σοφών παροιμιών. Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια επιλογή από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές παροιμίες.

Μύθοι του Αισώπου και Επιχειρείν
Γλώσσα: Ελληνικά – Αγγλικά
Η σοφία και η απλότητα που εγκλείουν οι Μύθοι δίνουν την δυνατότητα μεταφοράς μηνυμάτων στο επιχειρείν. Η σοφία που εμπεριέχουν οι μύθοι του Αισώπου και
η εφαρμογή τους σε όλους τους τομείς της ζωής, μας δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς τους στο επιχειρείν. Πώς αναδεικνύει την ειλικρινή επικοινωνία
με τον «ψεύτη βοσκό»; Γιατί δίνει θάρρος στον επιχειρηματία με «τον λαγό και την χελώνα»; Πώς αναδεικνύεται η φιλοσοφία της επιχείρησης με την «καλιακούδα και τα περιστέρια»; Τι σημαίνει ο «λύκος και η γριά» για την ενεργητική ακρόαση; Πώς ανθίζει η εξωστρέφεια μέσα από τον «Χειμώνα και την Άνοιξη»; Τι συμβολίζει για τον κοινωνικό ρόλο της επιχείρησης ο «ξυλοκόπος και ο Ερμής»; Κάθε μύθος είναι και μια επιχειρηματική, διαχρονική προτροπή.

Ζητήστε την παρουσίαση μας με προτάσεις δώρου και τιμές εδώ